Voor werkgevers

Bereik inkoop professionals in jouw vakgebied met Inkoopbanen.nl!

 

Wij bieden je de beste mogelijkheden om je vacatures te promoten onder precies die doelgroep die je wil benaderen.

 

Goede inkoopprofessionals zijn nauwelijks te bereiken via vacaturewebsites, omdat zij niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Daarom loont het juist deze doelgroep te benaderen en te triggeren door hen aantrekkelijke vacatures te tonen op hét marktleidende kanaal in hun eigen vakgebied.

 

Inkoopbanen.nl is een hechte samenwerking tussen Nevi en VMN Media. Via de 56 verschillende vaktitels van VMN Media bereiken we samen als geen ander (!) inkoopprofessionals - niet alleen in hun eigen vakgebied, maar in elke branche.

 

Nevi en VMN Media beschikken samen over de grootste mailingbestanden in niches, zoals Bouw, Techniek, Logistiek, Finance, Food, Foodretail etc. Daarmee hebben we de beste mogelijkheden om jou te helpen met de promotie van jouw vacatures in het hart van jouw doelgroep. Bedrijven maken gebruik van vacaturesites en social media, maar dat is vaak niet voldoende. Door vakwebsites zoals Inkoopbanen.nl vast onderdeel te maken van je mediamix, is de kans vele malen groter dat je de perfecte kandidaten bereikt.

 

Inkoopbanen.nl is het beste kanaal wanneer je een inkoop, contract- en supply management professional zoekt. De unieke samenwerking tussen Nevi en VMN Media zorgt voor het grootste en meest relevante bereik en de autoriteit van onze marktleidende vaktitels. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacatures door de juiste kandidaten worden gezien. Want vacatures zijn het meest effectief, als je ze laat zien waar ze het best aanslaan: in het eigen vakgebied!

 

Snelle voordelen:

  • Je plaatst vacatures in een paar eenvoudige stappen, je vacature wordt meteen gepubliceerd en staat 30 dagen online (verlenging is mogelijk).
  • Je vacature wordt (ook) onder de aandacht gebracht via nieuwsbrieven van Nevi en VMN Media.
  • Via Inkoopbanen.nl en de andere platformen van VMN Media word je vacature via 'job alerts' automatisch onder de aandacht gebracht bij de beste professionals.
  • Je ontvangt sollicitaties van geïnteresseerde kandidaten rechtstreeks in je mailbox.
  • Via je persoonlijke vacature dashboard kun je zelf vacatures beheren, pauzeren of aanpassen.
  • Bereik inkoop professionals in jouw vakgebied

    Plaats je vacature en kom in contact met de beste kandidaten.

    Plaats vacature