Over Inkoopbanen.nl

De mooiste banen in inkoop, contract- en supply management vind je natuurlijk op inkoopbanen.nl - dé vacaturebank voor inkopers in Nederland. De wereld van inkoop, contract- en supply management is volop in beweging. Ruim 48.000 Nederlandse inkoop professionals zetten zich dagelijks in om ons prachtige inkoopvak naar een hoger niveau te brengen.

 

'Naar een hoger niveau' betekent soms ook, dat je jezelf naar een hoger niveau wil brengen. Dat kun je doen door opleidingen en trainingen te volgen, maar ook gewoon door een andere baan; een nieuwe uitdaging, mooie carrièrekans of gewoon een baan dichter bij huis? Je vind die nieuwe baan op inkoopbanen.nl.

 

Op inkoopbanen.nl kun je natuurlijk de nieuwste vacatures bekijken en solliciteren op die vacatures. En je kunt je CV uploaden, zodat je een grotere kans hebt dat werkgevers jou uitnodigen voor een gesprek.

 

Werkgevers kunnen vacatures plaatsen die - door de hechte samenwerking tussen Nevi en VMN Media - onder de aandacht komen van een grote doelgroep. Naast specifieke vacatures voor inkoop gerelateerde functies, verzorgt VMN Media - bijvoorbeeld op carriere.nu - de plaatsing van vacatures voor de Bouw, Techniek, Facility, Logistiek, Finance, HR, Arbo, Horeca, Food en Food retail, met een bereik van zo'n 1 miljoen professionals in Nederland. Hoe dat precies in z'n werk gaat, lees je op carriere.nu/faq.

 

Of je nu een professional bent die toe is aan een nieuwe carrièrekans of een werkgever, die op zoek is naar de beste kandidaten voor de invulling van een inkoopvacature, je vindt wat je zoekt op inkoopbanen.nl.

 

Over Nevi

Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. We zetten ons in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij.

 

Nevi is er voor iedereen die zich bezighoudt met het inkoopvak. We bundelen inzichten uit het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs en wetenschap en delen deze kennis in onze krachtige vereniging van 7.000 inkoopprofessionals die elkaar inspireren en stimuleren.

 

Daarnaast bieden we doelgerichte opleidingen en trainingen, tools en evenementen waarmee je het allerbeste uit jezelf en je organisatie haalt. Met ons opleidings- en trainingsaanbod volgen we organisaties tot over de grenzen. Ons uitgebreide en internationale trainersnetwerk zorgt voor een uniform aanbod, met aansluiting op de lokale cultuur.

 

Over VMN Media

VMN Media is de leidende B2B uitgeverij in Nederland. Vanaf 2008 heeft VMN Media in veel branches marktleiderschap opgebouwd met sterke merken binnen het vakgebied. Dagelijks kiezen zo'n 1,5 miljoen professionals in Nederland, verdeeld over 48 niches, dagelijks voor betrouwbare media met een reputatie van soms meer dan 100 jaar in het vakgebied. 

 

De journalisten en redacteuren van VMN Media zitten dagelijks midden in het vaknieuws. Zij interviewen kopstukken, laten professionals aan het woord en verzamelen waardevolle data. Op ieder vakgebied werken deskundigen aan artikelen, boeken, video en events.

 

Over Carriere.nu

Carrière.nu is hét nieuwe arbeidsmarkt-communityplatform voor professionals op zoek naar werk en inspiratie over carrière, management, loopbaanontwikkeling en succes of het laatste nieuws omtrent verschillende niche branches als horeca en facility. De vacatures worden middels het werkgeversplatform geplaatst.

 

Carrière.nu biedt bedrijven een dagelijks breed bereik van 1,2 miljoen professionals die worden gegenereerd via Carrière.nu en de niche websites van VMN Media, de leidende B2B-uitgeverij van Nederland.

 

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV